Despre noi

 

ANDRADA este o societatea juridica romana cu capital integral privat.

Infiintata in anul 1991, ANDRADA a reusit o crestere importanta a activitatii,materializata in diversificarea ofertei de produse,
extinderea si consolidarea canalelor de distributie si atragerea unor parteneri externi foarte importanti care si-au manifestat
increderea si aprecierea asupra seriozitatii firmei.

Pornita initial ca o firma de comert cu 2 salariati, ANDRADA s-a dezvoltat permanent, ajungand sa fie astazi una din cele mai importante firme de distributie in domeniul produselor cosmetice din sud-estul Romaniei.

Prima cotitura majora in istoria firmei s-a produs in anul 1995 odata cu semnarea contractului de distributie zonal cu firma LONDA COSMETICS ROMANIA.

Colaborarea excelenta cu partenerul german, rezultatele forte bune obtinute in activitatea de distributie purtand marca LONDA, au atras si alti parteneri de afaceri.

Astfel, BEIERSDORF ROMANIA si ANDRADA au incheiat in anul 1999, un acord de distributie zonala a produselor BEIERSDORF, un loc aparte avandu-l produsele purtand marca NIVEA, produse care s-au identificat mereu in mintea clientului cu calitatea si seriozitatea germana.

Incepand cu anul 2005, Andrada este distribuitor pe zona Galati, Braila, Buzau, Vrancea al produselor L’Oreal si Garnier. De asemenea, excelentele produse italiene de ingrijire din gamele Malizia si Intesa, vopseaua de par Gerrocosen sau produsele cosmetice pentru copii DALIN pot fi achizitionate de la firma noastra. Iar pentru profesionistii saloanelor de coafura si infrumusetare, produsele LONDA PROFESSIONAL constituie cea mai buna alegere.

Buna colaborare intre departamente, nivelul profesional ridicat al celor care lucreaza pentru ANDRADA precum si rezultatele financiare foarte bune ale ultimilor ani, ne fac sa credem ca ANDRADA este una din firmele de pe piata romaneasca care cunosc formula succesului si a profesionalismului.