Distributie Produse Nealimentare Din Gamele L’Oreal, Garnier, Johnson Wax , Londa Professional, Malizia

Obiectul principal al firmei noastre este distributia produselor cosmetice pentru magazinele retail si a produselor cosmetice si accesoriilor destinate saloanelor de coafura si infrumusetare.
Beneficiind de o structura comunicationala bine pusa la punct, de un parc auto format din peste 20 de autoturisme si autoutilitare si de o echipa de vanzari foarte bine pregatita, firma noastra actioneaza pe raza a 4 judete din SE Romaniei (Galati, Braila, Buzau, Vrancea), acoperind nu mai putin de 2.500.000 de locuitori, mare parte dintre acestia avand castiguri salariale peste media pe economie.

Incepand cu data de 1 auguJohnsonst 2005, ANDRADA SRL este distribuitorul autorizat al produselor cunoscutei companii SC JOHNSON WAX: Raid, Pronto, Oust, Glade, Anitra, Rally, Mr. Muscolo, Off!, Autan.

Zona de distributie a firmei noastre pentru produsele Johnson Wax este: Galati, Braila, Buzau si Vrancea.

garnier-maybelline

Loreal

 

De la 1 ianuarie 2006, Andrada SRL este distribuitorul zonal al firmei L’Oreal Romania, importator oficial al produselor L’Oreal, Garnier,Maybelline.

Prezenta in peste 120 tari, marca L’Oréal Paris se dezvolta in jurul aceleiasi filozofii: aceea de A INOVA si de a oferi unui numar cat mai mare de consumatori produse dintre cele mai performante, la cele mai bune preturi. Impactul pe care il are compania si motivele reusitei L’Oreal Paris deriva in mod incontestabil din Cercetare si din resursele substantiale pe care compania le aloca acestui domeniu. Afla mai multe despre produsele L’Oreal Paris din pagina L’Oreal Paris Romania.

BellaAndrada SRL este distribuitor al produselor companiei Bella Romania SRL pentru judetele Galati, Braila, Buzau si Vrancea. Bella Romania este membra a holdingului polonez TZMO SA si activeaza pe piata romaneasca din anul 1997.

Functionand de mai bine de 50 de ani compania a acumulat experienta in productia si distributia de produse medicale, produse pentru incontinenta si produse de igiena pentru intreaga familie.TZMO detine filiale in aproape intreaga lume. Produsele comercializate de Bella Romania se regasesc sub marcile Bella (produse de igiena pentru intreaga familie), Seni (produse pentru incontinenta) si Matopat (produse medicale).

Londa ProfessionalLonda Professional a fost sinonimul parului frumos pentru multi ani. Succesul a fost determinat de colaborarea stransa cu clientii LONDA, care a dus la dezvoltarea unor produse de calitate, cu formule inovative, ce acopera in intregime nevoile profesionistilor. Datorita istoriei sale indelungate in Europa de Est si a valorilor sale orientate catre parteneri, Londa Professional este partenerul perfect pentru a-ti construi un viitor de succes pentru afacerea ta.