Produse Londa profesional pentru saloane de coafura si de infrumusetare

Londa Professional LondawaveLonda Professional a fost sinonimul părului frumos pentru mulţi ani. Succesul a fost determinat de colaborarea strânsă cu clienţii LONDA, care a dus la dezvoltarea unor produse de calitate, cu formule inovative, ce acoperă în întregime nevoile profesioniştilor. Datorită istoriei sale îndelungate în Europa de Est şi a valorilor sale orientate către parteneri, Londa Professional este partenerul perfect pentru a-ti construi un viitor de succes pentru afacerea ta.Londa Professional Londacolor

Gama de produse este compactă, completă şi oferă toate produsele necesare pentru a uşura munca ta de profesionist. Londa Professional îţi garanteaza întotdeauna un raport excelent între preţ şi calitate.

 

Londa Professional StylingDoriti mai multe amanunte despre preturi, conditiile de comercializare si ofertele speciale? Daca aveti un salon de coafura in judetele Galati, Braila, Buzau sau Vrancea, contactati consultantul de vanzari LONDA, Mihai Cretan (0727-737574) sau pe reprezentantii de vanzari ANDRADA SRL:

  • in Galati, Braila si Tecuci: Laurentiu Decu 0720/330935.
  • in Buzau, Focsani si Ramnicu Sarat: Corina Cojocaru 0722/460898