Distributie produse nealimentare din gamele L'Oreal, Garnier,Johnson Wax , Londa Professional, Malizia

Obiectul principal al firmei noastre este distributia produselor cosmetice pentru magazinele retail si a produselor cosmetice si accesoriilor destinate saloanelor de coafura si infrumusetare.
Beneficiind de o structura comunicationala bine pusa la punct, de un parc auto format din peste 20 de autoturisme si autoutilitare si de o echipa de vanzari foarte bine pregatita, firma noastra actioneaza pe raza a 4 judete din SE Romaniei (Galati, Braila, Buzau, Vrancea), acoperind nu mai putin de 2.500.000 de locuitori, mare parte dintre acestia avand castiguri salariale peste media pe economie.

Johnson Wax Incepand cu data de 1 august 2005, ANDRADA SRL este distribuitorul autorizat al produselor cunoscutei companii SC JOHNSON WAX: Raid, Pronto, Oust, Glade, Anitra, Rally, Mr. Muscolo, Off!, Autan. Zona de distributie a firmei noastre pentru produsele Johnson Wax este: Galati, Braila, Buzau si Vrancea.

 

GarnierL'OrealMaybelline

 

 

De la 1 ianuarie 2006, Andrada SRL este distribuitorul zonal al firmei L'Oreal Romania, importator oficial al produselor L'Oreal, Garnier,Maybelline.
Prezentă în peste 120 ţări, marca L'Oréal Paris se dezvoltă în jurul aceleiaşi filozofii: aceea de A INOVA şi de a oferi unui număr cât mai mare de consumatori produse dintre cele mai performante, la cele mai bune preţuri. Impactul pe care îl are compania şi motivele reuşitei L'Oreal Paris derivă în mod incontestabil din Cercetare şi din resursele substanţiale pe care compania le alocă acestui domeniu. Afla mai multe despre produsele L'Oreal Paris din pagina L'Oreal Paris Romania.

Andrada SRLBella Romania este distribuitor al produselor companiei Bella Romania SRL pentru judetele Galati, Braila, Buzau si Vrancea. Bella Romania este membra a holdingului polonez TZMO SA si activeaza pe piata romaneasca din anul 1997. Functionand de mai bine de 50 de ani compania a acumulat experienta in productia si distributia de produse medicale, produse pentru incontinenta si produse de igiena pentru intreaga familie.TZMO detine filiale in aproape intreaga lume. Produsele comercializate de Bella Romania se regasesc sub marcile Bella (produse de igiena pentru intreaga familie), Seni (produse pentru incontinenta) si Matopat (produse medicale).

Londa Professional

Londa Professional a fost sinonimul părului frumos pentru mulţi ani. Succesul a fost determinat de colaborarea strânsă cu clienţii LONDA, care a dus la dezvoltarea unor produse de calitate, cu formule inovative, ce acoperă în întregime nevoile profesioniştilor. Datorită istoriei sale îndelungate în Europa de Est şi a valorilor sale orientate către parteneri, Londa Professional este partenerul perfect pentru a-ti construi un viitor de succes pentru afacerea ta.